Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Jan-2009 12:23 Email | Share | | Bookmark
Jgn Kwn Dgn Mokhriz Aziz (versi manipulasi)



ha...ha...ha....inilah akibatnya kalau berkawan dgn mamat yg bernama Mokhriz Aziz ni...dia bisa membuat kamu terjebak dlm kancah manipulasi tahap kancing gigi...mamat ni walaupun tak la sehensem mana sgt,tapi memiliki 6 mata...mampu melihat diluar liputan manusia biasa...ha...ha...ha...
Tq my bro for visiting me...also for the sharing and caring....hik...hik..hik...miss u 2...salute dari punk5...
lokasi : somewhere between penang & new york
masa : last year - kala malam bulan dipagar bintang
photografi:kami
photografik:kami
model:pun kami


Friday, 2-Jan-2009 16:10 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah


Hijrah yg pasti akan kunjung sama ada kamu bersedia atau tidak...berhijrah dari mimpi ke realiti...hidup yg kekal tanpa mati...sama ada kita sedar atau tidak,sesungguhnya kita sedang dibuai mimpi yg amat panjang...sesedarnya kita dari mimpi ini,saat itu baru kita sedari...ini rupanya kehidupan yg abadi...cuma..............bahagiakah kita saat itu....................................................................................

Salam Maal Hijrah dari punk5hitam dan seluruh warga militanworks...terima kasih buat semua yg selama ini mendukung dan manghargai karya2 aku...buat semua penyumbang2 ilmu dan pengalaman,terima kasih atas kesudian dan peluang...aku mungkin akan sukses,aku juga mungkin akan gagal,tapi aku tetap akan memperjuangkan apa yg aku usahakan selama ini...
kepada semua pelanggan dan bakal2 pelanggan aku(kalau ada la...),terima kasih kerana mempercayai bakat dan menghargai hasil seni aku...aku masih belum berani mengaku aku ini seorang wedding photographer kerana sesungguhnya aku masih belum arif dan faham apa makna dan sifat2 sebenar seorang wedding photographer...kalau ada yg menganggap wedding photographer itu kerja enteng,aku mmg salute habis pasai bagi aku seorang wedding photographer punya tanggungjawab dan amanah yg berat...tahun hijrah ini aku harapkan penghijrahan sebenar bagi aku yg dungu menjadi aku yg sedikit berilmu...cuma apa yg boleh aku janjikan,aku akan sentiasa memberikan yg terbaik yg termampu(atas izin tuhan)bagi setiap karya2 dan tugasan2 aku...akhir kalam...majulah sukan utk negara...
Punk5Hitam


Tuesday, 30-Dec-2008 16:57 Email | Share | | Bookmark
Menungan magis org bermata




Bila org berilmu termenung,itu tandanya ilham kan tiba...
Tapi...........................................
Bila org dungu melopong,itu tandanya akal jadi hamba...

potret2 wajah Schrewl semasa berkunjung ke sini tempoh hari...antara ekspresi beliau yg sempat aku rakamkan...trm kasih pasai sudi melawat aku dan menurunkan ilmu2 utk aku praktikkan...salute utk sifoo schrewl...


Wednesday, 24-Dec-2008 05:38 Email | Share | | Bookmark
Rantai Art Event KL Dec 2008









Antara xtvt yg sempat aku layan masa ke KL baru2 ni...Mmg layan bila sesekali turun event2 yg mcm ni...lama dah aku tak tgk sebarang pameran2 seni yg sebegini...tq utk kwn2 yg sudi teman aku ari tu...Gerilla & the gang dan Wazari & Fuad...2 hari aku layan pameran ni...Enjoyzz...

fotografi/fotografik:punk5hitam l militan


Thursday, 18-Dec-2008 05:50 Email | Share | | Bookmark
Fotovela : Rindu - Ahmad Uwais





Kisah seorang Chuchu yg rindu kat Tok Wan nya...

Ini adalah contoh siri fotovela versi kids potraiture dari saya...Dari asal sebuah persembahan kids potraiture,saya garapkan dalam bentuk fotovela...Selain dari wedding,event,kids/family/personnal potreiture,korporat shoot,saya jugak menyediakan pakej fotovela bagi yg berminat dgn hasil seni saya...Ia berbeza dari pakej yg lain kerana ia adalah persembahan penceritaan dalam bentuk variasi foto...Korang pilih konsep penceritaan yg korang inginkan,Insyaallah,saya akan cuba realisasikan...
punk5hitam


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net