Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Jun-2008 09:01 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Editing Fotografik Radikal - Kukubesi



Bagi yg berminat mendalami ilmu grafik (penggunaan Adobe Photoshop),sila hubungi saya:
Blacks:012-5800145
*tempat terhad utk 15 org peserta sahaja
*tenaga pengajar yg berpengalaman & cute (kukubesi)
*sila lawati fp beliau utk melihat hasil seni beliau:http://komunis.fotopages.com/


Thursday, 5-Jun-2008 05:35 Email | Share | | Bookmark
N2(Nae&Natasha)-PENGANTIN YG TERLAMPAU

Bertarikh 1 Jun 2008 yg lalu(beberapa hari sblm harga petrol dinaikkan...suckssss)berlangsunglah majlis persandingan yg meriah bagi 4 pasangan serentak di Kepala Batas,Penang...(yg turut mendapat coverage dari paper Metro & Kosmo)...salah satu dari pasangan tersebut adalah Nae&Natasha...Aku bertindak sebagai OP pada hari tu turut disertai oleh beberapa org laskar2 rejim utara...AE/Edan & Amir...3 org laskar lagi telah menjoinkan diri sewaktu sessi luar pintu,Sham/Azmie & Hakim...Ni kira 2nd resepsi la ni...1st resepsi telah diadakan di kulim sehari sebelumnya...Edan dan Saupix adalah OP utk majlis tu...Buat nae&Natasha,selamat menempuh kehidupan baru dan...keep on shoootingggg....
***rasanya diaorang ni boleh dapat anugerah Pengantin Radikal 2008 la...punya la ganazzz....i like it...he..he..he...laskar2 rejim utara mengucapkan jutaan terima kasih buat pasangan pengantin dan keluarga...You all mmg melampau laa.... yeargh...yeargh.....





























Konsep yg agak radikal buat pasangan yg jugak mmg radikal...
Enjoy your wonderfull moment through my heart...


Monday, 2-Jun-2008 07:14 Email | Share | | Bookmark
Arie & Sue - Radikal Cinta (Tribute to BudakJahat)

Semasa sessi reunion geng jahat pada 28 May ari tu...aku berpeluang utk shoot gambar ArieGaban a.k.a BudakJahat dgn isterinya,Sue...Lihatlah aksi korang dari pandangan radikal mata hati aku...Penjelajahan imaginasi ikut gerak kata hati...enjoyyyy....









Kepada semua yg hadir hari tu,terima kasih...enjoy every single moment with u all...hangpa semua mmg katun...he..he..he (Daiyo,Arie,Sue,Edan,Mikagami dan AE)


Tuesday, 27-May-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia-Cameron Highland-Part 1

Awal MAY ari tu,aku berkesempatan bawak isteri dan anak aku bercuti ke Cameron Highland...walaupun cuma 2 ari 1 mlm,tapi kami benar2 happy dan spend setiap detik bersama...waktu yg singkat itu kami gunakan semaksima mungkin...mcm biasa aku tetap seorang fotographer walaupun dlm cuti...anak dan isteri aku kira jadi model aku la sepanjang trip tu...Alhamdulillah,aku amat senang melihat anak dan isteri aku bergembira sepanjang percutian kami...Insyaallah,buat anak dan isteriku,kalau Walid ada umur lagi dan dimurahkan rezeki,kita pi cuti tempat lain plak ...

***aku load part 1 dulu,yg lain tak sempat nak edit lagi...busy sgt...


Aku pi ikut Tapah dan sempat singgah mkn cendol dulu kat pekan Tapah...

Sempat jugak singgah kat kg org asli dan beli madu lebah


Tempat yg mula2 aku singgah bila sampai di cameron adalah ladang teh BOH...


Minum petang kat UMMPH teashop



Lepas dah penat meronda kat ladang BOH tu,kami bertolak turun utk ke tanah rata nak cari tempat penginapan...ikuti sambungan percutian ini dalam Part 2 plak...
***to my wife & kid,enjoy our beautiful moment and I LOVE BOTH OF YOU...


Friday, 23-May-2008 07:46 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Fotografik Penjajah Fotografik Radikal





Menanti kunjungan penjajah...aku warm up dulu sementara menanti waktu penjajahan sebenar...

Bagi yg berminat utk mengikuti bengkel ini,sila hubungi saya melalui h/p atau sms...Tempahan tempat dibuka sekarang...cara tempahan - Deposit sebanyak RM250 hendaklah dibayar kepada saya sama ada secara tunai atau bank in kan kepada saya.Baki selebihnya perlu dijelaskan pada hari bengkel diadakan... Yg menjalankan Tugas...blacks a.k.a Punk5Hitam 012-5800145
Nama:Ahmad Rosmadi Bin Ahmad Rosli No Akaun CIMB:07140093966523
***sila berhubung dgn saya terlebih dahulu sebelum deposit dibank in kan...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net