Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
Azeem & Farah - Respsi

Pada awal bln May ari tu,aku berpeluang tag dgn OTAI dari Alor Star,bro Asmadi Ahmad,Khairul pun ada jugak ari tu...Ni kali kedua aku jumpa dia...majlis berlangsung di Dewan Ahmad Badawi,Seberang...Walaupun x ada outdoor shooting ari tu,aku tetap enjoy bila shoot dgn dia,bnyk ilmu2 baru yg aku kutip hari tu...Walaupun flash aku masih ada kat kedai sebab repair,aku belasah shoot jugak...TQ bro pasai sudi invite saya shoot dgn bro...bro Asmadi ni walaupun dah berpengalaman luas dlm bidang ni,tapi very low profile...Aku mmg suspek gila la kat dia...God bless u bro...
Thanks jugak pasai bagi saya keizinan utk publish gambar2 ni...
***lain kali kalau ada job panggil la lagi...hik..hik...hik god bless u...
Utk pengantin Azeem & Farah....Enjoy your moment through my HEART...












Pengantin:Azeem & Farah
Job:Asmadi Ahmad
Simple Editing:BlacksDesign
Edit di sini tidak mencerminkan edit Asmadi Ahmad yg sebenar


Wednesday, 7-May-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
Penang...Line Clear

Bulan March ari tu aku menerima kunjungan seorang teman a.k.a sifoo aku dari Shah Alam,AmruFM...dia ada job kat 2 hari ka tAlor Star dan lepas tu smbung stay 2 hari lagi kat Penang...Aku sempat tag dgn dia masa kat Alor Star tu dan masa di Penang aku sempat bawak dia pi ronda...sasaran utama masa meronda mestilah MAKAN...apalah ertinya Amru tanpa makanan...hik..hik..hik sambil meronda kami sempat juga buat street shooting di bandaraya Georgetown yg klasik tu...Aku pun tak tau apa benda yg dia shoot,tapi inilah hasil dari yg aku shoot...


sampai aja kat town area sasaran utama kami adalah MAKAN...

aku bawak mamat ni p pekena roti canai & teh tarik kat famouse "Cherry" stall...

lepas melantak kami sambung misi street shooting kami...

bawak pi market Chowrasta plak...

dari market kami singgah kat Baazar plak...

sempat naik atas market Cowrasta cari buku...

lepas penat cari buku,apa lagi,dah penat,pekena la famouse Cendol kat Chowrasta tu...tak berkelip mata mamat ni melantak cendol tu...hik..hik..hik

dari Choerasta kami p Komtar plak...sempat gi belek gear kat CNS...ashik belek D300 aja mamat ni...

lepas pusing2 kat area Komtar dan balik...dah penat kata mamat tu...

Anyway,aku mmg enjoy masa shoot dgn mamat ni...mcm2 aku dapat belajar time tu...dia walaupun dah kira berpengalaman tapi attitude mmg tak kerek punya...low profile...Ni bukan statement nak bodek tau tapi adat kita org berbudi kita berbahasa la...sendiri mau ingat la...Tapi aku pun ada jugak bagi sesuatu yg penting kat dia...he...he..kira win & win situation la...ha...ha...ha...
OK bro,aku harap enko sukses dgn apa yg kau sedang dan bakal usahakan...bangga aku ada kwn yg berwawasan mcm hang...semoga aura kejayaan itu kita kongsi bersama...God bless u bro...


Friday, 2-May-2008 12:23 Email | Share | | Bookmark
Tak Nak...



fotografi:blacksphotography
fotografik:Punk5Hitam
model:Sham Deelapena

sekadar satu usaha pembelajaran...pengaplikasian seni grafik radikal...terima kasih buat semua warga seni grafik atas sokongan & ilmu yg dikongsi...satu tribute buat kalian semua...yg menghargai seni dari mata turun ke jiwa...
***harap komen dan teguran dari korang semua...
***terima kasih sham pasai sudi jadi model aku... encem jugak hang ni...hik...hik...


Tuesday, 29-Apr-2008 15:05 Email | Share | | Bookmark
SANTAI LENSA UUM 26 APRIL 2008

























Majlis yg berlangsung dlm suasana sederhana tapi ya amatlah meriahnya...terutamanya buat geng-geng jahat...he...he...he...terima kasih yg tak terhingga atas usaha ini buat pihak penganjur...tak perlulah aku tulis semua nama2 yg terlibat...ramai sgt...U know who U are... harap kerjasama antara kita akan berterusan...buat semua FMDC utara....HANGPA SEMUA MEMANG GILAAAAAA.....Tapi.........
HAT TU YG PAK AJI SUKA TU......ENJOY THE MOMENT


Thursday, 24-Apr-2008 13:22 Email | Share | | Bookmark
AMANAH..."ekspresi wajah"



fotografi:blacksphotografi
fotografik:Punk5Hitam


Ahmad Uwais---Pewaris tahta empayar kerajaan Punk5...
"kau bakal berdepan dgn segala bentuk kekotoran & kekalutan dlm mencari jalan pulang...sama ada mahu atau tidak,itulah yg bakal kau lalui...bersedialah..."



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net