Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Apr-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
"istirehat sebuah perjuangan"


fotografi:black
fotografik:Punk5Hitam
idea:empayarkukubesi
re-editing...typo error...ini versi olahan semula ala empayarkukubesi...
ini homework yg diberikan oleh sifuKB kat aku...harap2 menepati piawaian
sifuKB...kalau masih ada kelemahan aku akan rework lagi...rework sampai jadi...


Monday, 21-Apr-2008 14:26 Email | Share | | Bookmark
Hari Nak Hujan



Ini gmbr yg sempat aku shoot masa balik ke kg isteri aku di Setiu hujung tahun 2007...dah jadi kebiasaan aku akan ke pantai Penarik setiap kali pulang ke sana...itu tempat aku cari ilham...jugak tempat aku cari makan...sotong goreng tepung...he..he..he

hari nak hujan---dialog aku:susahla nak ambik gambar...langit tak biru la...tak cantik la...suasana tak menarik la...dan seribu satu alasan...
satu hari aku ditanya soalan---adakah alasan yg kamu berikan itu alasan seorang photographer atau cameraman...?hari2 makan pengat sendiri mau ingat...
soalan yg membuat aku terfikir...mencari...dan mencari...sehingga aku temui satu jawapan....YG BURUK ITU CANTIK....


Monday, 14-Apr-2008 18:59 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan cari pasai...




LOKASI : Teluk Tempoyak (Tempat org makan Ikan Bakar)
ini adalah antara tempat yg sering menjadi lapang sasar utk aku berlatih menembak...landscape adalah cabang yg mula2 aku minat masa aku start pegang camera...


Monday, 7-Apr-2008 18:26 Email | Share | | Bookmark
Mesyuarat PJVPP April 2008








Ni adalah pix yg sempat aku shoot masa meeting...enjoy the moment...
***sorry...saya silap type kat pix tu...bukan PPVPP...yg betul adalah PJVPP(Persatuan Jurufoto & Videographer Pulau Pinang)...harap maaf....


Monday, 7-Apr-2008 12:56 Email | Share | | Bookmark
Yang Buruk Itu Indah...



Ayat ini sbnrnya banyk mengajar aku tentang erti hidup yg sebenar...Syukur ya-ALLAH atas ilmu yg kau curahkan...INSYAALLAH...

***tribute to Daiyo... aku tak taula mamat ni spesis apa... aku x prnah jmpa hang daiyo,tapi mcm dah kenai dari zaman kesultanan Melaka lagi..aish...apa aku merepek ni... aku malas la nak puji hang sgt,sat gi terkmbang plak bahagian2 tertentu.... biar aku,hang dan ALLAH saja yg tau apa yg telah hang kerjakan... daiyo...hang mmg sempoi...i miss u 2...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net