Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Apr-2008 12:16 Email | Share | | Bookmark
Fazil & Acik - Resepsi (Versi Pengantin Yg Terlampau...)














Couple:Fazil & Achik
Lokasi:Baling,Kedah
Masa:March 2008
Tahniah buat Fazil & Acik... hangpa dua org ni mmg sempoi... antara couple paling gila2 yg pernah aku shoot...tq for making my work easier...he..he.. enjoy your pix....


Saturday, 5-Apr-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
TT FMDC Utara 280208






TT FMDC Utara Lokasi:Restoran Maqbul Bayan Baru Tarikh:280208
Ni adalah pix yg aku sempat shoot masa TT ari tu....walaupun x ramai yg dapat hadir,TT tetap meriah...harap xtiviti sebegini dapat diteruskan lagi...INSYAALLAH...


Friday, 4-Apr-2008 14:39 Email | Share | | Bookmark
Jafarul & Nadia-Bakal Pengantin



Jafarul a.k.a. Atan ialah adik pada mmbr aku,Mizi...hujung bulan ari tu dia & bakal isteri(Nadia) call aku utk appointment...(setelah direkemen oleh abgnya si Mizi...tq Mizi...he..he..he )kita org pun jmpa la di maqbul b.baru utk discuss pasai package & hal2 yg brkaitan dgn wedding dia...dipendekkan cerita aku dgn rasminya dilantik mnjadi OP utk wedding diaorg yg dijadualkan pada hujung bln June nanti...so sementara menanti masa & ketika....utk bakal pengantin...bersiap sedialah utk menempuh satu pengalaman baru...he..he..he...


Thursday, 3-Apr-2008 12:39 Email | Share | | Bookmark
Ahmad Uwais...pemberian yg terpuji Part 2



bagi orang buta yg tak dapat melihat keindahan seni....kesian
tetapi...bagi orang celik yg tahu menghargai seni...LAGI KESIAN


***tq KB for inspiring me....
***speacial thnks to AMRUFM & AZIZAN for guiding me on this CLS teknik...god bless u all


Monday, 31-Mar-2008 11:42 Email | Share | | Bookmark
Aku mahu pulang...A tribute to Amru


tukang amik gmbar:AMRUFM@enchanted forest
tukang pelingkup gmbar:aku laaa....

Ini ialah potret diri aku sendiri yg ditembak oleh SIFU aku...AMRUFM semasa kunjungan beliau ke PG baru2 ni...memandangkan tahap kehemseman yg melampau sgt...he..he..he.. aku mngmbil keputusan utk mengedit gmbr ini sesuka hati aku...stail ini aku namakan..ntahapahapntah jgn mare ye sifu AMRU...aku telah menodai kesucian fototulenmu...wargh...wargh...wargh...



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net