Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Feb-2008 02:05 Email | Share | | Bookmark
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007

Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
View all 4 photos...










Couple:Khairul & Ros Lokasi kejadian:Sg Bakap,Penang Tarikh:Aug 2007
Selamat pengantin baru utk korang berdua...Dengar cerita dah ada isi dah...
ALHAMDULILLAH...rezeki...produktif & aktif betui hang pa ni...
TQ pasal beri kepercayaan kat aku utk shoot wedding hangpa ni...TQ kat
KHALIL @KIKgraphicStudio pasai invite aku utk job ni...i owe u bro...




Wednesday, 6-Feb-2008 15:20 Email | Share | | Bookmark
Penang...a journey








Penang...a journey...satu ekplorasi pembelajaran...melatih diri mengikut kata hati...cuba merealisasikan apa yg tergambar di hati...lensa sbg medium perantara antara imiginasi & realiti...kedaifan ilmu tak mampu membendung aku dari terus mencuba...selagi masih bernyawa,aku cari....cari...cari...

blacksphotography 012-5800145


Tuesday, 5-Feb-2008 01:09 Email | Share | | Bookmark
jalan2 cari makan-1








Sunday, 3-Feb-2008 20:11 Email | Share | | Bookmark
God creation-aksesori dunia




bayangkan dunia tanpa mereka...khalifah alam maya


Sunday, 3-Feb-2008 13:06 Email | Share | | Bookmark
A start of a long journey...





ALHAMDULLILLAH...akhirnya aku berjaya membuka ftpgs aku sndiri...tq to all friends for your support...(u know who u are)...to azizan/ijam & tuah,special thks pasai ajar aku ttg ftpgs ni...I owe u all...To all photographers & photo lovers out there,aku harap korang sudilah kiranya memberikan aku komen atau feedback...moga dunia ini & seluruh isinya akan menjadi guru buat ku...see with your HEART,look with your EYES,feel with your SOUL...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net