Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Oct-2008 09:14 Email | Share | | Bookmark
Kurnia dari-nya...AZFAR IZZ MIKHAEL







Bertarikh 8 Oct 2008 tepat jam 0231ptg lahirlah AZFAR IZZ MIKHAEL BIN AZIZAN kedunia...anak kedua dari pasangan Azizan & Lisa @ Romantis Studio...Aku yg mendapat panggilan dari Jijan terus ke hospital dan apa lagi,mcm pencuri aku snap pix dlm wad tu...nasib x kena marah dgn nurse kat situ...tapi kalau dia marah aku,aku marah dia balik...ha...ha...ha...
Tahniah buat Jijan & Lisa atas kelahiran putera kedua korang...moga kehidupan korang bertambah ceria ...Teruskan produktif dan inovatif...hik...hik...hik...Tapi aku heran betui la depa ni,posing mcm pose pengantin plak...hik..hik...suka hati korang la...janji rock...tahniah dari punk5hitam...


Thursday, 23-Oct-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
Kelahiran...Buah Tangan Dari Punk5


http://militan.fotopages.com/

Alhamdulillah dan salam kesyukuran buat semua pengunjung dan pelanggan...Setelah hampir setahun aku mengendalikan karier aku bersendirian,kini aku kembangkan lagi langkah dgn menubuhkan satu pasukan photography...Selepas ni semua gambar wedding atau apa2 event akan aku upload ke fp terbaru ni...Dan beberapa galeri yg ada disini turut akan aku muatkan di sana...FP ini akan menjadi FP personal aku...Lebih kepada artwork/grafik dan koleksi peribadi aku...(komunisempayarkukubesi)
Terima kasih buat semua yg menyokong dan menghargai karya dan karier aku selama ini...Juga buat pelanggan dan bakal2 pelanggan...Insyaallah...aku akan terus menghasilkan yg terbaik buat semua...
Salam Grafik Suchi dari...

Punk5Hitam
Principle Photographer
@Militan Photography



Wednesday, 22-Oct-2008 10:28 Email | Share | | Bookmark
Aku Mabuk "versi mabuk sedar diri"



Bukan semua mabuk itu HARAM...dan bukan semua kusyuk itu HALAL...
Kali ini aku berkarya ikut kata hati dan jiwa sebenar aku...aku buat apa yg aku suka tanpa ada pengaruh atau arahan dari unsur2 luar...korang pikirla sendiri apa maksud karya aku kali ni...Tq to my sifoo (KB) for making me understand my own self...Aku jadikan beliau sendiri sebagai subjek utama penceritaan aku...(tq...tapi sori haa,royalti tarak wooo)


Sunday, 19-Oct-2008 10:55 Email | Share | | Bookmark
Aku...Punk5Hitam


Hasil eksperimentasi bermain dgn setting studio...Terima kasih buat ally/azmean dan jijan atas semua tunjuk ajar dan support dari korang utk aku terus berkarya...malas puji korang lebih2...biar tuhan aja yg uruskan budi dan jasa korang...hik...hik...hik
***juga terima kasih buat geng2 yg turut serta terutama tukang tuang air kat muka aku hari tu...aziz dan razdi...

equipment/location by: ally & azmean
photography by: jijan/azmean & ally
konsep dan editing by: punk5hitam


Wednesday, 8-Oct-2008 13:42 Email | Share | | Bookmark
TT Kuala Terengganu - 3 Oct 2008







Masa aku balik ke Terengganu utk raya baru ni,aku telah diberitahu oleh Amru FM satu mini TT akan diadakan di KT pada mlm raya ke-3...Berbekalkan contact no yg diberikan oleh Amru aku pun contact la Jidin (organizer) utk menjoinkan diri aku...Amru x dapat join pasai dia dah balik KL dah pagi tu...dan yg agak mengejutkan aku ialah kehadiran ramai nama2 besar dlm fotografi...antara nama yg aku ingat yg hadir pada mlm tu ialah...Jidin,Syarin Aziz,Didiz,Engku,Mat Due,Royal Jelly,Noni Kancil Merah,Abu Yon dan ada lagi beberapa org yg aku tak berapa ingat nama...maaf ya...rasa kecik aja aku duduk dikalangan fotographer2 hebat ni...rasa mcm budak sek rendah duduk dgn budak sekolah menengah plak...tapi yg bestnya...depa mmg x kerek...cool aja sharing idea...Thanks to all u guys for sharing and knowledge...bangga aku dapat jumpa fotographer2 hebat ni...satu pengalaman yg amat berharga buat aku...Speacial thanks to Amru for the invitation...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net