Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Aug-2008 15:23 Email | Share | | Bookmark
Zaidi dan Sheira-Resepsi 2 August 2008

















Majlis yg menyatukan pasangan Zaidi & Sheira ini telah berlangsung di dewan masyarakat Penyayang pada 2 August yg lalu...aku selaku OP utk majlis itu turut disertai oleh AE http://undergroundcrewz.fotopages.com/ Azmiibra http://azmieibra.fotopages.com/ dan Mieey http://mieey-foto.fotopages.com/...Thanks guys for supporting me...korang mmg best...sayangggg korang.... buat pengantin dan keluarga,terima kasih daun keladi atas layanan dan kerjasama sepanjang majlis berlangsung...Zaidi ni amat beruntung kerana punya keluarga dan kawan2 yg amat mengambil berat dan berusaha dalam menjayakan hari istimewanya...salute dari aku buat semua yg terlibat dlm merealisasikan majlis ni...korang mmg sempoi... buat Zaidi & Sheira,selamat melayari hidup berumah tangga ya...syok ooo kawin ni...hik..hik...hik...Terima kasih atas kepercayaan yg diberi kepada saya...semoga apa yg terhasil tidak mengecewakan...enjoy your wedding through my eyes...


Monday, 11-Aug-2008 17:22 Email | Share | | Bookmark
Resepsi - Jafarul & Nadia (Dewan Sri Pinang)













aku sekali lagi berpeluang jadi OP utk pasangan Jafarul & Nadia...kali ni utk majlis Resepsi depa plak yg berlangsung di Dewan Sri Pinang pada 280608...enjoyzzzz....


Monday, 4-Aug-2008 18:08 Email | Share | | Bookmark
Shukri & Izni - Sangkar Chinta








Tahniah buat pasangan Shukri & Izni yg telah melangsungkan majlis pernikahan pada bulan May yg lalu...senang kerja dgn hangpa dua org ni...suruh buat apa pun depa on aja...aku cuma sempat shoot masa kenduri belah perempuan,majlis2 yg lain semuanya di shoot oleh militan aku...sham aka deelapena http://deelapena.fotopages.com/...tq bro...good job...
buat pengantin...balik kerja mlm jgn lupa pi makan kat market...hik...hik...hik...
Terima kasih kerana kepercayaan yg diberi utk merakamkan detik2 istimewa ini...


Monday, 28-Jul-2008 05:11 Email | Share | | Bookmark
Jafarul & Nadia - Fotovela Org Baru Kawin

Bila pohon chinta berbuah , baru kusedar yg buruk itu indah...
Bila virus cinta meresap dijiwa , baru kutahu yg buruk itu tak pernah tercipta...









Terima Kasih buat pasangan Jafarul & Nadia kerana menjayakan fotovela ntahapahapa aku ni...
Hadiah dari aku buat korang kerana mempercayai bakat dan karya aku...
***Speacial thanks to Sham aka deelapena kerana guide aku dan tolong pegang speedlight...he...he...he...i owe u bro... jgn lupa practicekan apa yg diberitahu...nanti aku load pix hang plak...ok ye bro...
***Thanks to sifoo KB for the inspiration...ini buah tgn dari anak murid hang...i miss u 2


Saturday, 26-Jul-2008 21:30 Email | Share | | Bookmark
Aku Juga Manusia

aku mungkin ganas...aku mungkin serius...aku mungkin lucu...aku juga mungkin selamba...
tapi saat cinta menjengah jiwa...baru aku sedar....rupanya......
AKU JUGA MANUSIA




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net