Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Jul-2008 16:01 Email | Share | | Bookmark
Jafarul & Nadia-Akad

Pada 270608 ari tu,telah berlangsung majlis akad nikah pasangan Jafarul & Nadia yg berlangsung di Masjid Negeri Pulau Pinang dan di rumah pengantin perempuan di Jalan Perak...Ikuti serba sedikit perjalan majlis tersebut...






















Aku turut disertai oleh Azmibra utk shoot pada hari tu...Tq bro for joining me...
Terima kasih utk pasangan pengantin baru dan keluarga...Nantikan pulak acara resepsi di episod yg seterusnya...Enjoy your moment through my heart...

Fotografi : blacks & Azmiibra http://azmieibra.fotopages.com/
Editing : blacks


Wednesday, 2-Jul-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
Rumah - Fotovela Hakiki

Rumah - Fotovela Hakiki...sebuah siri yg menyingkap perihal perjalanan yg panjang...perjalanan yg menuntut persediaan dan bekalan...bekalan yg menjadi penentu hala tuju...hala tuju dalam mencarimu...mencari utk kembali kesisimu...





Hari ini kita gembira...hari ini kita tertawa...tapi bila di sana...apa nasib kita...


Thursday, 26-Jun-2008 09:14 Email | Share | | Bookmark
Sangkar Chinta...coming soon

Tahniah buat pasangan Shukri & Izni yg melangsungkan majlis pada May 2008...tunggu siri Sangkar Chinta dari mereka....he...he....


Saturday, 14-Jun-2008 12:29 Email | Share | | Bookmark
Eksperimentasi

shoot yg aku cuba masa street session dgn daiyo & geng2 yg lain hari tu...trm kasih kat AE pasai jadi model aku dan tolong shoot gambar aku...i owe u bro...







photo : blacks
editing : punk5Hitam
idea & konsep for Warung Foto Republik Chinta
***thanks to AE for shooting myself...


Tuesday, 10-Jun-2008 12:52 Email | Share | | Bookmark
Hermi & Rina - Engagement

Bertarikh 25 May yg lalu,aku telah diberi job oleh jijan@Romantis Studio utk shoot majlis pertunangan Hermi & Rina...majlis yg diadakan di kediaman Rina di Tanjung Bungah berlangsung secara sederhana tapi meriah...aku salute gila kat mak bapak Rina ni(lupa lak nak tanya nama dia org),mmg sporting abis...AE pun turut serta tag aku hari tu...Kami siap dipelawa makan nasi dgn bakal pengantin lagi...Mmg jarang2 photographer dapat layanan mcm tu...family dia org ni pun sporting gila,suruh buat mcm mana pun dia org on aja...akhir kata terima kasih buat semua atas layanan & kerjasama yg mmg"A"...Buat Hermi & Rina,sabar2 la ye...hik..hik..hik





























Ok...harap korang enjoy dgn apa yg korang lihat...see your moment through my heart...enjoyssss....

shooter:blacksphotography & AE @ undergroungcruezz
simple editing:blacks@warung foto republik chinta
***editing di atas tidak mencerminkan editing Romantis Studio yg sebenar


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net