Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-May-2008 10:00 Email | Share | Bookmark
Penang...Line Clear

Bulan March ari tu aku menerima kunjungan seorang teman a.k.a sifoo aku dari Shah Alam,AmruFM...dia ada job kat 2 hari ka tAlor Star dan lepas tu smbung stay 2 hari lagi kat Penang...Aku sempat tag dgn dia masa kat Alor Star tu dan masa di Penang aku sempat bawak dia pi ronda...sasaran utama masa meronda mestilah MAKAN...apalah ertinya Amru tanpa makanan...hik..hik..hik sambil meronda kami sempat juga buat street shooting di bandaraya Georgetown yg klasik tu...Aku pun tak tau apa benda yg dia shoot,tapi inilah hasil dari yg aku shoot...


sampai aja kat town area sasaran utama kami adalah MAKAN...

aku bawak mamat ni p pekena roti canai & teh tarik kat famouse "Cherry" stall...

lepas melantak kami sambung misi street shooting kami...

bawak pi market Chowrasta plak...

dari market kami singgah kat Baazar plak...

sempat naik atas market Cowrasta cari buku...

lepas penat cari buku,apa lagi,dah penat,pekena la famouse Cendol kat Chowrasta tu...tak berkelip mata mamat ni melantak cendol tu...hik..hik..hik

dari Choerasta kami p Komtar plak...sempat gi belek gear kat CNS...ashik belek D300 aja mamat ni...

lepas pusing2 kat area Komtar dan balik...dah penat kata mamat tu...

Anyway,aku mmg enjoy masa shoot dgn mamat ni...mcm2 aku dapat belajar time tu...dia walaupun dah kira berpengalaman tapi attitude mmg tak kerek punya...low profile...Ni bukan statement nak bodek tau tapi adat kita org berbudi kita berbahasa la...sendiri mau ingat la...Tapi aku pun ada jugak bagi sesuatu yg penting kat dia...he...he..kira win & win situation la...ha...ha...ha...
OK bro,aku harap enko sukses dgn apa yg kau sedang dan bakal usahakan...bangga aku ada kwn yg berwawasan mcm hang...semoga aura kejayaan itu kita kongsi bersama...God bless u bro...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net