Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 08:46 Email | Share | Bookmark
Azeem & Farah - Respsi

Pada awal bln May ari tu,aku berpeluang tag dgn OTAI dari Alor Star,bro Asmadi Ahmad,Khairul pun ada jugak ari tu...Ni kali kedua aku jumpa dia...majlis berlangsung di Dewan Ahmad Badawi,Seberang...Walaupun x ada outdoor shooting ari tu,aku tetap enjoy bila shoot dgn dia,bnyk ilmu2 baru yg aku kutip hari tu...Walaupun flash aku masih ada kat kedai sebab repair,aku belasah shoot jugak...TQ bro pasai sudi invite saya shoot dgn bro...bro Asmadi ni walaupun dah berpengalaman luas dlm bidang ni,tapi very low profile...Aku mmg suspek gila la kat dia...God bless u bro...
Thanks jugak pasai bagi saya keizinan utk publish gambar2 ni...
***lain kali kalau ada job panggil la lagi...hik..hik...hik god bless u...
Utk pengantin Azeem & Farah....Enjoy your moment through my HEART...












Pengantin:Azeem & Farah
Job:Asmadi Ahmad
Simple Editing:BlacksDesign
Edit di sini tidak mencerminkan edit Asmadi Ahmad yg sebenar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net