Warung Foto Punk5Hitam

By: blacks photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-May-2008 16:40 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Malaysia-Cameron Highland-Part 1

Awal MAY ari tu,aku berkesempatan bawak isteri dan anak aku bercuti ke Cameron Highland...walaupun cuma 2 ari 1 mlm,tapi kami benar2 happy dan spend setiap detik bersama...waktu yg singkat itu kami gunakan semaksima mungkin...mcm biasa aku tetap seorang fotographer walaupun dlm cuti...anak dan isteri aku kira jadi model aku la sepanjang trip tu...Alhamdulillah,aku amat senang melihat anak dan isteri aku bergembira sepanjang percutian kami...Insyaallah,buat anak dan isteriku,kalau Walid ada umur lagi dan dimurahkan rezeki,kita pi cuti tempat lain plak ...

***aku load part 1 dulu,yg lain tak sempat nak edit lagi...busy sgt...


Aku pi ikut Tapah dan sempat singgah mkn cendol dulu kat pekan Tapah...

Sempat jugak singgah kat kg org asli dan beli madu lebah


Tempat yg mula2 aku singgah bila sampai di cameron adalah ladang teh BOH...


Minum petang kat UMMPH teashop



Lepas dah penat meronda kat ladang BOH tu,kami bertolak turun utk ke tanah rata nak cari tempat penginapan...ikuti sambungan percutian ini dalam Part 2 plak...
***to my wife & kid,enjoy our beautiful moment and I LOVE BOTH OF YOU...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net