Warung Foto Punk5Hitam


My name: blacks photography
My Fotopage: http://blacksdesign.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D200
Nikon
Friends:
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Abduh Jailani
Latest entry:My FaceBook
stay hang loose dude... Click http://www.facebook.com/?ref=hp#!/muhammad.abduh.jailani(here) to add me as friend View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
arelan personal blog
Latest entry:Last Entry @ Fotopages
Salam.... Utk makluman para pelanggan/client2... Sebarang update dan karya2 saya tidak akan disiarkan lagi didalam fotopages ini,bagi yang ingin berurusan atau ingin membuat sebarang pertanyaan/tempahan/sebutharga,anda boleh terus emailkan ke arelan@ymail.com ,atau lebih memudahkan lagi sekiranya temujanji dibuat dan boleh melihat sendiri contoh-contoh album yang anda inginkan. . . Kini anda boleh terus ke http://arelanphotography.blogspot.com atau . . anda boleh terus ke website rasmi kami di w... View this Fotopage entry
saupix ahmad
Latest entry:Maternity Photoshoot | Jamilah Ariff
boleh melintas langsung http://blog.saupixahmad.com/?p=3(disini) juga enjoy :-D saupix Photographer | designer Penang, Malaysia. +e-mail: saupix@yahoo.com +yahoo/msn ID: http://webmessenger.yahoo.com/?im=saupix(saupix) +hp: [6] 012.432.6857 © saupix.fotopages.com All images on this site are under the ownership & copyright of saupix.fotopages.com. All rights reserved View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Under Tree
Latest entry:Buruh kanak-kanak
Sayu hati tatkala melihat sekujur tubuh yg kecil dan bermuka comel, terpaksa melakukan kerja seperti org dewasa... Pada usia sebegitu, mereka sepatutnya bersuka ria bermain dgn rakan2 sebaya, menikmati zaman kanak-kanak dgn sebaik-baiknya... Agar memori indah itu akan terkenang apabila mereka dewasa kelak... Tapi ini semua bukanlah kehendak mereka... apalah daya mereka utk mengubah keadaan ini... Mereka perlu mencari sesuap nasi utk meneruskan kehidupan... Namun, mereka tetap mempunyai impia... View this Fotopage entry
Amrufm EF
Latest entry:The story of "Move on...move on"
Hi guys, dear silent readers of this humble fotopages. As you all know, I've already move on to wordpress ---> http://amrufm.wordpress.com . All my daily activities & shootings were updated there (in English). And as I check the daily statistics for this fotopages, I noticed the numbers are still quite strong (hundreds of visitors everyday). Please give your support to the new blog. Bookmark amrufm.wordpress.com today! View this Fotopage entry
Perkahwinan Tengku Nurul, Cucunda SUltan Pahang
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Eiman Aliff
Latest entry:Bersama eimanaliff jurufoto professional anda.......2009
Di tahun baru ini eimanaliff menyediakan pakej-pakej menarik untuk pasangan pengantin. Buat temujanji dan hadirkan diri untuk melihat sendiri fotofolio perkahwinan... ....................hangpa takkan frust punya............ ;-) Kunjungi G-15, Kompleks Dato' Kailan, Kepala Batas ..............................wow....! seronoknye..kahwen...... eimanaliff PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER View this Fotopage entry
BroZ Graphic Design
Latest entry:Kami gegarkan MALAYSIA
Salam semua...skrg aku dh kurang aktif didalam aliran fotopages dh... skrg move kpd facebook... so add la aku klu free2 2..nk btnya, blajar mengenai editng...boleh lah add aku... mie broz | zalhilmy ismail man broz | zalhilman ismail n utk melihat gmbr2 grup kitorng leh lah tgk kat site nie http://gerila.deviantart.com ~ gmbr2 tkini n editing y smakin meningkat ada dsna... orng kata kitorng rabak,longkang n merapu so kitorng dh prove we PHOTO RADICAL MALAYSIA akan gegarkan KLUE URBANS... View this Fotopage entry
Militan Photography
Latest entry:Khai & Shima Wedding Reception
imaging & editing by AE | MILITAN Photography Personel PhotoPages http://undergroundcrewz.fotopages.com/url(Personel) Militan PhotoPages http://militan.fotopages.com/url(Militan) For more photo for this entry pls click http://s277.photobucket.com/albums/kk74/undergroundcrewz/Khai%20N%20Shima/?albumview=grid/url(HERE) View this Fotopage entry
zaky khairuddin
Cepat benor tahun ni berlalu! banyak telah berubah hati datang dan pergi! dan aku masih disini.... View this Fotopage entry
Hairul Nizam Zahari
View this Fotopage latest entry
romantis studio
Latest entry:moved to www.romantis-studio.com/blog
http://www.romantis-studio.com setelah mengambil kira beberapa perkara, blog ini akan berpindah ke: BLOG:RS ::blog romantis-studio ::pronounce as "blog(e)rs" please visit at http://www.romantis-studio.com/blog[/url] View this Fotopage entry
NAZRI AHMAD
Latest entry:Officially NAZRIAHMAD.COM
From NOW ON, all about NAZRI AHMAD Photography will be available here http://www.nazriahmad.com() Please click on the image and you will be redirect to www.nazriahmad.com NAZRI AHMAD [The Photographer] View this Fotopage entry
Affiq Izwan Khamaruddin
Latest entry:Ijam & Adah
Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. :-D Jangan lupa, drop some comment.. ;-) View this Fotopage entry
mizuary less formal photography
Latest entry:terima kasih
Hi semua rakyat Malaysia!!! Saya sudah berpindah ke blog baru!!! http://mizuary.com/blog(SILA KLIKKKK DI SINI!! ) Terima kasih kerana datang ke blog saya. Saya tidak akan update fotopages saya ini lagi. Saya sedang membina blog saya yang terbaru. Jangan risau saya akan umumkan tidak lama lagi blog terbaru saya. Jangan ke mana-mana, teruskan melayari portfolio saya di; http://www.flickr.com/photos/mizuary http://www.mizuary.com Jika anda ada sebarang pertanyaan jangan bimbang dan saya juga ti... View this Fotopage entry
pengumuman
Mohd Al Hafiz Abdul Aziz
Latest entry:Trip to Kelantan - Terengganu
Only at kelantang... Petang doh...takde orang... Power Rangers Only at Pantai Cahaya Bulang... Aku panggil benda nie... Yong Tau Fu goreng...ahahahaah... ada ketam..udang..fishball...macam yong tau fu la...and kedai makang kat situ..semua jual benda tu je... Ayarxoren wat part time kat situ..nak ngorat timun la tu... makanang yang tersebut... Ayarx sedang menyiksa makanan tu...makanan tu jerit! jerit! "tolong-tolong!!! jgn cucuk saye...!!!" View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
shabihan ibrahim
Latest entry:It's Time to Move.....
to all friends... it's time for me to move.... visit my new blog at http://shabihan.blogspot.com...new moment Capture site... and http://weddingmoment.wordpress.com for wedding Moment site... see you there.... :-> View this Fotopage entry
UFO photography
Latest entry:Move to new blog.
I'm moving to... www.ufo.my View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
mariahsafiah muhammadfazli
Latest entry:juwita ratu air mata
View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
khairuddin razak
Latest entry:Join Multiply
Your Friend khairuddin wants you to be his contact on Multiply. Check it out: http://multiply.com/si/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ If you never want to be contacted by Multiply again, go to http://multiply.com/bl/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ Report abuse: http://multiply.com/info/inquiry Privacy policy: http://multiply.com/info/privacy We haven't added your email address to any lists, nor will we share it with anyone at any time. Multiply Inc, 6001 Park of Commerce, Boca Raton, FL 33487, USA Copyright 2004-2009 Multiply... View this Fotopage entry
ibc
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Ally Photography Studio
Latest entry:Terbaru @ fototeacher.com !!!
* fototeacher.com adalah sebuah pusat latihan fotografi yang dimiliki sepenuhnya oleh Adan Impresif Sdn. Bhd. Sila layari www.fototeacher.com untuk pendaftaran secara online. Untuk sebarang pertanyaan, hubungi talian 03-9101 7155 atau emel di fototeacher@gmail.com. @lly Ramly 8-) View this Fotopage entry
HISHAM M NOOR
Latest entry:Light Trail-Seberang Jaya,Penang
Light Trail di Seberang Jaya 12 Jul 2008 bersama-sama dengan Edan,Wapie,Saupix dan tukang tunjuk ajar Mr.Ayarq Oren. Gambar Pertama-Percubaan HDR dgn menggunakan Photomatix. Gambar Kedua-Percubaan yang Light Trail kurang menjadi. View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
Katrina Baharom
Latest entry:sekhantor denhgan khu
View this Fotopage entry
UnderGround CrewZ
Latest entry:NEW BLOG
for my new entry in the future please log on to my blogspot at http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com View this Fotopage entry
SHIT Go to Hell Israel
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Azzad Nordin
Latest entry:Sambutan Maulidur Rasul | Penang
Setelah agak lama aku menyepikan diri, hari ini aku bersama team kulim (arifwan, nae, edan n saupix) keluar menembak suasana sambutan maulidur rasul di tapak ekspo seberang jaya. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016